Inglismaa imelapse hind jalgpalliturul on kolme kuuga tõusnud üle kümne korra suuremaks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jadon Sancho
Jadon Sancho Foto: Jan Huebner/Voigt / imago/Jan Huebner

Inglismaa ründaja Jadon Sancho on tegemas Saksamaa kõrgliigas nii imelist hooaega, et tema väärtus on kolme kuu jooksul ebareaalselt tõusnud.

Endine Manchester City akadeemia jalgpallur Sancho liitus hooaja alguses Saksamaa suurklubi Borussia Dortmundiga. Ründaja eest käis Dortmund välja 7,8 miljonit eurot, kuigi tema väärtuseks hinnati siis umbes 5 miljonit eurot.

Pärast seda on aga Sancho ennast tõestanud täieliku maailma tippmängijana, lüües mitmetes tähtsates kohtumistes väravaid. Esimeste kuudega täiskasvanute eest mängides maailma tippliigas on Sancho võrku sahistanud juba kuuel korral.

Pärast sellist algust liigas hinnatakse Sancho umbkaudseks hinnaks jalgpallurite turul lausa 80 miljonit eurot, mis tähendab, et ründaja hind on tõusnud ligi kümne korra võrra suuremaks. See teeb temast ka kõige kallima mängija maailmas, kes on sündinud aastal 2000 või hiljem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles