Wilder: Joshua anub, et ma temaga poksiksin

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deontay Wilder - Tyson Fury
Deontay Wilder - Tyson Fury Foto: ANDREW COULDRIDGE / Action Images via Reuters

Tyson Fury vastu peetud tiitlimatšis viigiga leppima pidanud, ent seetõttu ikkagi WBC tiitlivöö säilitanud Deontay Wilder ärples, et IBFi, WBO ja WBA tiitlite omanik Anthony Joshua palub temalt tiitlimatši, kus selguks absoluutne raskekaalu tšempion.

Esmalt peavad Wilder ja Fury WBC korraldusel pidama kordusmatši, ent Wilder vaatab juba tulevikku. «Muidugi nad juba nuruvad. Äkitselt asus tema leer minu omaga kontakti otsima,» rääkis Wilder Joe Rogani taskuhäälingusaates, vahendab BBC.

«Ta võinuks poksida minuga, ta võinuks poksida Luis Ortiziga, ta võinuks poksida Furyga. Aga rahvas tahab teada, kes on parim, ja ma olen ka üritanud neile seda tõestada. Kuniks keegi pole mind alistanud, pean end alati parimaks,» sõnas ameeriklane.

Joshua promootor Eddie Hearn vastas, et 29-aastane britt ootab Wilderi otsust. «Wilder on meie esimene ja kuldne valik. Anthonyst saab seejärel absoluutne tšempion ja seejärel on aus ka Furyle võimalus anda,» leidis Hearn. Joshua järgmine matš toimub 13. aprillil Wembley staadionil, kus ta alistas sel sügisel venelase Aleksandr Povetkini, kuid vastane pole veel selge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles