Postimees TV: Raptorsi rongi ei suutnud peatada ka suurepärases koduvormis Clippers

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpalliliigas NBA võinuks õhtu pingelisimat lahingut võinud oodata liider Toronto Raptorsi ja kodusaalis 11 mängust vaid kaks kaotanud Los Angeles Clippersi kohtumisest. Tegelikkuses vajutasid külalised aga kohe gaasipedaali põhja ja Clippersile mingit sõnaõigust ei andnud,

Raptors võitis avaveerandi 36:23, teine jäi 34:34 viiki, aga poolajalt naastes näitasid teravamat kätt taas Kanada tiimi liikmed võites kolmanda veerandi suisa 33:17. Peaaegu 30 punktini ulatuvat kaotusseisu Inglite linna tiim viimase tosina minutiga tagasi mängida ei suutnud ega ka väga üritanud. Raptorsi võidunumbrid olid lõpuks 123:99.

Raptorsi poolelt jõudis kahekohalise punktisummani kuus mängijat. Serge Ibaka tõi parimana 25 punkti, millele lisas üheksa lauapalli, kolm blokki ja kaks resultatiivset söötu.

Raptorsi jaoks oli see hooaja 22. võiduks seitsme kaotuse kõrval, millega ollakse liigas liidrid. Clippers sai 17 võidu kõrvale 10. kaotuse, mis on täpselt sama saldo linnarivaal Lakersiga – läänekonverentsis hoitakse neljandat-viiendat kohta.

Houston Rockets – Portland Trail Blazers 111:103

NBA-hooaeg on küll alles kolmandiku peal, kuid juba tasub vaadata ka play-off-pilti. Kui praegu läänes kaheksandat ehk viimast piletit hoidev Portland soovib sinna jõuda, ei tohi endale taolisi libastumisi nagu möödunud ööl lubada. Damian Lillardi 34 punkti oli küll mängu parim näitaja, kuid lõpuks sai võidu üle naeratada siiski 29 punkti sopsanud James Harden.

Chris Paul sai võitjate poolt kirja karjääri 15. kolmikduubli 11 punkti, 11 lauapalli ja 10 resultatiivse sööduga. 

San Antonio Spurs – Phoenix Suns 111:86

Liigatabeli punane latern, vaid neli võitu võtnud Suns ei saatnud imet korda ka Texases. Võitjatelt sai Bryn Forbes 24 punkti ja 11 lauapalliga kirja topeltduubli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles