Curry: inimene ei käinud Kuul. NASA: tule külla!

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephen Curry (paremal) ega Vince Carter (keskel) ei usu, et inimjalg on Kuul astunud.
Stephen Curry (paremal) ega Vince Carter (keskel) ei usu, et inimjalg on Kuul astunud. Foto: Kevin C. Cox/AFP/Scanpix

Golden State Warriorsi staar Stephen Curry kahtleb, kas ameeriklased ikka jõudsid pool sajandit tagasi Kuu pinnale. Korvpallitäht on aga valmis laskma end kosmoseagentuuri NASA poolt selles veenma, kirjutab Reuters.

Curry tõstatas teema «Winging It» podcastis, kus küsis kahelt NBA kolleegilt, Vince Carterilt ja Kent Bazemore’ilt (mõlemad Atlanta Hawks), kas nood usuvad, et inimene on Kuul kõndinud. Saanud eitava vastuse, nentis kaks korda liiga parimaks mängijaks valitud Curry omalt poolt: «Ma ei usu ka seda.»

«Vabandust, ma ei taha vandenõuteooriaid algata,» lisas Warriorsi kolmesekahur.

Et ülipopulaarne sporditäht avalikult oma arvamust eksponeeris, pidi omapoolse kommentaari jagama ka NASA. «On küllalt tõendeid, et NASA maandas vahemikus 1969-1972 Kuul 12 Ameerika astronauti,» sõnas agentuuri kõneisik Allard Beutel. «Oleksime väga rahul, kui härra Curry külastaks meie Johnsoni kosmosekeskuses paiknevat kuulaboratooriumi, äkki järgmine kord kui Warriors (Houston) Rocketsiga mängima tuleb.» See juhtub 23. märtsil.

Curry vastas küllakutsele omaltpoolt sotsiaalmeediasse postitatud naerunäoga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles