Viieaastane Tšetšeenia Schwarzenegger sai despoodilt kingituseks mersu (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ramzan Kadõrov kaelustab kätekõverduste meistrit Rahim Kurajevit.
Ramzan Kadõrov kaelustab kätekõverduste meistrit Rahim Kurajevit. Foto: Yelena Afonina/TASS/Scanpix

Viieaastasel tšetšeeni poisil Rahim Kurajevil on nüüd kodus Mercedes. Ei, mitte mänguauto, vaid päris mersu. Mis veel uhkem, sõiduki võtmed ulatas talle riigi valitseja Ramzan Kadõrov.

Seitsmekordse mister Olympia Arnold Schwarzeneggeri järgi ristitud pisike Rahim on kuulsust kogunud kätekõverduste tegemisega. Poisiklutt püstitas lõppeval aastal vägevaid tulemusi, muuhulgas tegi ta kahe tunni ja 25 minutiga 4105 kätekõverdust. Venemaa rekordiks seda tulemust küll ametlikult ei kinnitanud, ent vägev tulemus pälvis Kadõrovi tähelepanu.

Keharammu au sees hoidev ning oma rasket rusikat igal võimalikul hetkel ja moel demonstreeriv riigijuht otsustas seepeale premeerida Kurajevit Mercedes C180-ga. Uue rekordikatse võttis poiss ette eelmisel nädalal, kui tegi telesaates kahe tunni, 30 minuti ja 55 sekundiga 3202 kätekõverdust.

Kui mitmel viieaastasel poisil on oma mersu? Rahimil on!
Kui mitmel viieaastasel poisil on oma mersu? Rahimil on! Foto: Said Tsarnaev / Sputnik / Scanpix

Sellega püstitas ta mõistagi oma vanuseklassi rekordi, kuid lisaks langesid 1000, 2000 ja 3000 kätekõverduse kiirusrekord, samuti tunni ja kahe tunni jooksul tehtud soorituste rekord. Stuudios anti väikesele vägilasele üle auto, mis talle praegu paremini sobib: see liigub edasi elektri jõul ja seda võib väikemees ka ise roolida.

Liiga mõnusalt Rahim ennast aga siiski tunda ei saa. Moscow Timesi teatel räägitakse, et Kalmõkkias sirgub poiss, kes tegevat ühtejutti suisa 4050 kätekõverdust...

Rahim vehib kodus iga päev kätekõverdusi teha, sest ilma trennita tippu ei jõua.
Rahim vehib kodus iga päev kätekõverdusi teha, sest ilma trennita tippu ei jõua. Foto: Said Tsarnaev / Sputnik
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles