Legend võib: Jordan laksas võidu ohtu seadnud ülemeelikule noormängijale mõistuse pähe

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charlotte Hornetsi omanik Michael Jordan peab vahel karmi kätt näitama.
Charlotte Hornetsi omanik Michael Jordan peab vahel karmi kätt näitama. Foto: Chuck Burton / AP / Scanpix

Kas klubiomanik tohib oma mängijat kättpidi karistada? Üldiselt pigem mitte, aga mõnel juhul võib teha ka erandi - näiteks siis, kui nimetatud klubiomanik on legend isiklikult ehk Michael Jordan.

Jordan pahandas Charlotte Hornetsi ja Detroit Pistonsi kohtumise lõppedes Malik Monki peale, kes tormas suurest rõõmust platsile Jeremy Lambi võidukorvi tähistama. Kuna mängida jäi veel 0,3 sekundit, määrasid kohtunikud Hornetsile tehnilise vea ja Pistonsile jäi veel õhkõrn võiduvõimalus. Langston Galloway tabaski kingitud vabaviske, ent 0,3 sekundiga Pistons enam viskele ei jõudnud ja Monk võis kergendatult hingata.

Eelmisel hooajal draftis 11. mehena valitud ja 63 kohtumises väljakul käinud 20-aastasele Monkile jääb Jordani «karistusaktsioon» küllap kenasti meelde ja enam ta enneaegu väljakule ei tiku. Nagu videost näha, võttis ka kuuekordne NBA meister ja finaalseeria MVP Jordan asja pigem lõbus-noomivalt kui vihaselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles