Eesti parim naisjuunior sõlmis lepingu Belgia klubiga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mathilde Manuela Nigul.
Mathilde Manuela Nigul. Foto: Kurt Lowie

2018. aasta parimaks naisjuunioriks valitud Mathilde Manuela Nigul, kes alustas oma ratturikarjääri spordiklubis CFC, sõlmis lepingu Belgia amatöörklubiga Isorex NoAqua Ladies Cycling Team.

2018. aastal naiste eliitklassis maanteeratta grupisõidu Eesti meistrivõistlustel kolmanda koha saanud Nigul proovis mitmetel võistlustel samas klubis naisjuunioride vanuseklassis ka lõppeval hooajal kaasa teha. Antud klubis on varasemalt sõitnud ka Kelly Kalm, kes eestlastele nn ukse lahti tegi.

«Sügisel oli laual veel üks väga intensiivne lepingupakkuja, aga otsustasin jääda Isorexile lojaalseks, sest nad andsid mulle võimaluse ennast proovile panna, olen tiimiga rahul ja hindan stabiilsust. Usun, et ka klubi võib minuga rahul olla. Startisin klubiga kuuel võistlusel, millest viiel tulin esikohale ja ühel olin teine. Samuti võistlesin kahel korral koos eliidiga, mõlemal korral olin kuues. Järgmise aasta eesmärgiks on peale väiksemate võistluste UCI kategooria võistlustel pildis olla ning läbi selle ka UCI tiimidele silma jääda,» kommenteeris Nigul.

Järgmisel hooajal kutsus Nigul endaga samas klubis kätt proovima ka Aidi Gerde Tuisu ja Kristel Sandra Sooniku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles