Vargad tegid Flörschi hirmsa avarii teinud vormeli paljaks

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Püüdevõrk võttis Sophia Flörschi masinal kiirust maha.
Püüdevõrk võttis Sophia Flörschi masinal kiirust maha. Foto: China Stringer Network/Reuters/Scanpix

Macau tänavaringrajal ränga avarii üle elanud Sophia Flörschi vormeli juppe hakati müüma internetioksjonitel. Palgapäeva asemel külastasid müüjaid aga politseinikud, kirjutab Autosport.

Flörschi meeskonna, Van Amersfoort Racinguga (VAR) võttis ühendust üks tuttav, kes pani eBays tähele müügiks olnud vormeli juppe, sealhulgas esitiiba. «Ütlesin: «Püha püss, esitiib jäi terveks!» ja siis me teavitasime sellest politseid, kes jupid meile tagastasid,» kirjeldas oma reaktsiooni uudisele tiimijuht Frits van Amersfoort. Nüüd on vormeli osad tagasiteel tiimi baasi Hollandis.

Teravate äärekivide poolt õhku visatud ja seetõttu kummivalli ületanud Flörsch sai õnnetuses selgroomõra ja pidi üle elama pika operatsiooni. Nüüdseks on naine jõudnud tagasi Saksamaale ja kavatseb järgmisel hooajal taas VARi vormeliga uue nimega Formula Europe Masters EM-sarjas rajale tulla. «Ma võin juba praegu alustada õrna treeninguga ja loodetavasti saan kevadel kokpiti istuda,» selgitas Flörsch oma hetkeseisu.

«Ta on üpris kenasti taastumas ja tema tuju on suurepärane. Loodetavasti saab ta järgmisel kuul hakata vaikselt simulaatoris harjutama,» lisas omalt poolt Van Amersfoort.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles