Selgus, mitmel rallil osaleb Sebastien Loeb järgmisel hooajal

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Loeb (vasakul) ja Dani Sordo.
Sebastien Loeb (vasakul) ja Dani Sordo. Foto: Hyundai Motorsport GmbH

Hyundai rallimeeskond kinnitas eile Autospordi veergudel ilmunud uudist – üheksakordne maailmameister Sebastien Loeb sõidab uuel hooajal Hyundais.

Loeb ja tema kaardilugeja Daniel Elena kihutavad järgmisel hooajal Hyundai autoga kuuel rallil, sealhulgas hooaja avaetapil Monte Carlos. Loeb jagab Hyundai kolmandat autot hispaanlase Dani Sordoga, kes osaleb kaheksal etapil.

«Sebastieni liitumine on meie meeskonnale väga oluline ja me oleme rõõmsad, et ta sõlmis kaheaastase lepingu. Kui sellise kaliibriga sõitja meiega liituda soovib, on meie meeskond järelikult heal tasemel,» sõnas Hyundai pealik Michel Nandan.

Loeb ise on samuti lepingu üle õnnelik: «Mul on suur rõõm, et ma koos Danieliga uuel aastal kuus etappi Hyundai meeskonnas kaasa teha saan. Kataloonia ralli võit andis mulle uut tahtmist naasta MM-sarja.»

«Hyundai näol saime endale ka uue katsumuse seoses meeskonnaga. Ma ei jõua ära oodata, et saaksin end proovile panna. Ma olen positiivselt üllatunud meeskonna töökusega ning sellega, kuidas asjad meeskonnas toimivad,» rääkis Loeb.

Sordo teeb uuel aastal kaasa kaheksal etapil. Esimest korda tuleb hispaanlane starti Mehhikos. «Mul on Hyundai meeskonnaga palju häid mälestusi aastatega kogunenud. Eelmisel aastal olin enda meelest elu parimas hoos. Uuel aastal üritame meeskonnaga teha head tulemust ja lisaks on meile appi tulnud ka vanameister Sebastien Loeb.»

Hetkel jääb Hyundai meeskonna poolt avaldamata, mis etappidel täpselt Sordo ja Loeb sõidavad. See omakorda jätab õhku küsimuse, kes tuleb starti Kataloonia rallil. Loebi jaoks on tegu tema lemmiku etapiga, kus ta lõppenud hooajal võidutses. Sordo jaoks on tegemist aga oma koduralliga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles