Rooba säras Soomes taas, kuid eestlase koduklubi JYP sai valusa kaotuse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Rooba.
Robert Rooba. Foto: JYP / Facebook

Eesti jäähokikoondislane Robert Rooba koduklubi Jyväskyla JYP sai koduliigas napi 2:3 kaotuse Hämeenlinnalt.

Esimesel kolmandikul asus Jyväskylä JYP kohtumist 1:0 juhtima Robert Rooba väravast ning edu hoiti kolmandiku lõpuni. Teisel kolmandikul aga Hämeenlinna meeskond viigistas seisu ning viimast kolmandikku alustati 1:1 viigiseisust.

Viimane kolmandik algas taas Jyväskylä meeskonnale hästi, kui Rooba säras mängus juba teist korda ja viskas teisegi värava, viises JYP-i 2:1 kohtumist juhtima. Siiski suutis Markus Nenonen visata kuus minutit hiljem ka oma teise värava selles kohtumises ning seis 2:2 viis kohtumise lisaajale.

Lisaajal suutis Hämeenlinna meeskonnast Niclas Lucenius visata võiduvärava ning nii kaotas suurepärase mängu teinud Rooba koduklubi kohtumise 2:3.

JYP on sel aastal kogunud 12 võitu ning 17 kaotust ja sellega ollakse Soome kõrgliigas 15 meeskonna konkurentsis alles 13. kohal. Hämeenlinna hoiab kõrgliigas neljandat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles