Loebi palganud Hyundai pani end Hispaania ralliks keerulisse seisu

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alates aastast 2001 on Sebastien Loeb sõitnud WRC-sarjas vaid Citroënidel. Nüüd istub ta Hyundaisse
Alates aastast 2001 on Sebastien Loeb sõitnud WRC-sarjas vaid Citroënidel. Nüüd istub ta Hyundaisse Foto: Sarah Vessely/Hyundai Motorsport Gmbh

Viimased kaks aastat on Hyundai pannud WRC-sarjas välja teoorias kõige tugevama sõitjakoosluse. Ja kaks aastat on jäädud MM-tiitli(te)ta. Kolmandat korda ei taheta sama reha otsa astuda ja seetõttu toodi järgmiseks kaheks hooajaks tiimi elav legend Sebastien Loeb isiklikult. Esialgu kuueks ralliks.

Üheksakordne maailmameister Loeb tegi tänavu WRC-sarjas kaasa kolmel rallil ja näitas oivalist kiirust. Kirsiks tordil tuli võit Kataloonias, mis näitas kõigile rivaalidele, et 44-aastast vanahärrat tuleb jätkuvalt karta.

Loeb välistas kategooriliselt täiskohaga MM-sarja naasmise – see nõudvat liiga palju tema väärtuslikust ajast. Küll aga hakkasid kohe liikuma jutud, et prantslast võib tulevikuski näha rallidel külalisesinejana. Esialgu seostati teda mõistagi Citroëniga, kus mees veetnud terve oma karjääri, aga kui too kaotas suursponsor Abu Dhabi toe ja selgus, et kolmandat masinat välja panna ei õnnestu, limpsasid Loebi palkamisele mõeldes huuli teisedki tiimid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles