Artur Kotenko vahetas Narva Tallinna vastu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artur Kotenko.
Artur Kotenko. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

2018. aasta Eesti jalgpallimeistrivõistlustel Narva Transiga neljanda koha saavutanud väravavaht Artur Kotenko taasliitus Tallinna Levadiaga.

37-aastane Kotenko on Levadias treenitud mängija ehk KTM, kui kaitses Levadia väravat aastatel 2001-2007. Hilljem mängis endine Eesti koondislane Norra, Küprose, Aserbaidžaani, Soome ja Valgevene klubides ning kahel viimasel hooajal Transi ridades, kirjutab Levadia oma Facebooki leheküljel.

«Mul on väga hea meel koju tagasi tulla. Mängisin Levadias 11 aastat tagasi ning olen väga rõõmus, et klubi kutsus mind tagasi meeskonda. Annan endast parima, et võidaksime uuel hooajal Eesti meistritiitli ning täidaksime kõik püstitatud eesmärgid. Samuti soovin oma kogemuste edasiandmisega aidata noori väravavahte nende jalgpalluriteel ning seeläbi kogu klubi,» lausus Kotenko, kes sõlmis Levadiaga aastase lepingu.

Levadia spordidirektor Sergei Pareiko: «Arturi lisandumisega täitsime positsiooni, mis valmistas meile hooaja lõpus probleeme. Nüüd on meil meeskonnas kaks väga heal tasemel kogenud väravavahti ja nende kõrval suure potentsiaaliga noored väravavahid, kes saavad hea võimaluse Sergei Lepmetsalt ja Artur Kotenkolt palju õppida. Olen Arturi tagasituleku üle väga rõõmus.»

Levadia esindusmeeskond alustab ettevalmistust uueks hooajaks esmaspäeval, 17. detsembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles