Fourcade jõudis uhke tähiseni, tema koondisekaaslane tegi koomilise prohmaka

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Fourcade
Martin Fourcade Foto: Sergei Grits / AP

Kui Martin Fourcade oli Hochfilzeni MK-etapil jälitussõidu viimase tiiru puhtalt läbinud, viibutas ta sõrme. Prantslane jõudis seejuures karjääris uhke tähiseni, sest nüüd on ta suutnud 50 MK-etapil tiirud läbida eksimusteta. Fourcade'ile oli tänane 72. individuaalne MK-etapivõit.

Jälitussõitu teiselt kohalt alustanud Fourcade tõusis esimeseks pärast teist lasketiiru, kui eile võitnud Johannes Thingnes Bø tegi kolm möödalasku. Norralane eksis suisa kuuel korral ning leppis üheksanda kohaga.

Teise koha nimel pidasid vägeva võitluse sakslane Arnd Peiffer ja suurepäraselt lasknud norralane Vetle Sjastad Christiansen. Sakslase suusakiirus jäi aga peale. Kaotust Fourcade'ile kogunes +13,7. Christansen jäi norralasele alla 2,4 sekundiga.

Kentsakas äpardus juhtus viimase lasketiiru järel aga Fourcade'i koondisekaaslasel Antonin Guigonnat'l. Möödalasu teinud prantslane arvas, et ta lasi puhtalt ning sõitis julgelt edasi, arvates, et on neljandal kohal, kuid talle anti siiski märku, et ta peab trahviringile minema. Prantslane sai 16. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles