Endised vormel 1 sarja sõitjad jäid elektrivormelite sarja avaetapil hätta (5)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Massa
Felipe Massa Foto: Bildagentur Kräling / imago/Kräling

Vormel 1 sarjas aastaid tipptasemel sõitnud Felipe Massa ei suutnud Formula E sarjas hooaja esimesel etapil loodetud kiirust näidata.

Elektrivormelite sari Formula E uus hooaeg algas sel aastal juba enne uue aasta saabumist. Endistest Vormel 1 sarja sõitjatest on uuel hooajal Formula E sarjas kaasa tegemas nii Massa kui ka Stoffel Vandoorne.

Vormel 1 sarja sõitjad ei suutnud aga ennast kuidagi Formula E sarjas käima saada. Massa lõpetas sõidu Venturi meeskonna koosseisus alles 14. kohal. Siiski ei kulgenud Massa sõit päris probleemidevabalt, kuna brasiillane pidi kandma karistust. Stoffel Vandoorne lõpetas sõidu samuti alles seitsmendal kohal.

Sõidu võitis Antonio Felix da Costa, teisele kohale tuli Jean-Eric Vergne ning kolmandal kohal oli Jerome d'Ambrosio. Hooaja järgmine etapp sõidetakse Marrakeshis Marokos.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles