Pärnu tuli Eesti-Läti korvpalliliigas välja 24 punktilisest kaotusseisust ja võitis kohtumise

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Demetre Rivers viskas Pärnu eest debüütmängus 29 punkti.
Demetre Rivers viskas Pärnu eest debüütmängus 29 punkti. Foto: mercerbears.com

Täna peeti Eesti-Läti korvpalliliigas mitmeid kohtumisi, mis tõid Eesti klubidele nii võidurõõmu kui ka kaotusevalu. 

Päeva kõige üllatavama esituse pakkus Pärnu Sadama korvpallimeeskond, kes kohtus võõrsil Jurmalaga. Esimese veerandajajärel 25:30 ning poolajaks juba 36:58 kaotussueisus olnud Pärnu tundus poolajaks murdunud olevat.

Kolmandal veerandajal sai Pärnu aga kaitses asjad tööle ning meeskonnaga liitunud Demetre Rivers aitas hea visketabamusega kõvasti kaasa. Viimase veerandaja eel oli Pärnu kaotusseis 66:76, aga üles saadud hooga mängiti ka viimast veerandaega ning nii võeti Jurmala vastu ülimagus 90:89 võit.

Pärnu meeskonna resultatiivseimaks kerkis uustulnuk Rivers 29 punktiga, Saimon Sutt lisas omaltpoolt 19 punkti ning Mihkel Kirves 14 punkti.

Teistel Eesti klubidel Läti meeskondade vastu nii hästi ei läinud. Tartu Ülikool kaotas võõrsil 78:89 Liepajale. Läti meeskonna edukaimaks kerkis Torrance Rowe 27 punktiga. Tartu parim oli Arnas Velicka, kes viskas 24 punkti.

Tallinna Kalev kaotas kindlalt 68:80 BK Ventspilsile, samuti kaotas ka Rapla korvpallimeeskond võõrsil Läti klubile BK Ogre 77:84. Eesti klubide TalTechi ja Valga-Valka omavahelise kohtumise võitis Tallinna klubi 87:64.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles