Dortmundi Borussia ja Müncheni Bayern Saksamaa kõrgliigas ei vääratanud

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marco Reus aitas Dortmundi võidule
Marco Reus aitas Dortmundi võidule Foto: FRIEDEMANN VOGEL / EPA

Saksamaa kõrgliigas jätkab kindla liidrina võidu noppinud Dortmundi Borussia.

Saksamaa kõrgliiga 15. vooru kohtumises oli Dortmundile külla sõitnud liiga üheksas meeskond Werderi Bremen. Kohtumine algas Dortmundi jaoks kohe hästi, kui juba 20. minutil Pablo Alcacer Dortmundi 1:0 juhtima viis ning juba seitse minutit hiljem Marco Reus eduseisu suurendas.

Kuigi poolaja lõpus suutis Bremen ühe värava tagasi lüüa, ei muutnud see liigselt mängu käiku. Dortmund suutis viimasel lisaminutil ise ühe värava lüüa, aga VARi otsusega see tühistati. Nii võitis Dortmund kohtumise 2:1.

Üllatuslikult kehva hooaega tegev Müncheni Bayern kohtus täna liiga punase laterna Hannoveriga. Sel hooajal koduliigas nii viike kui ka kaotuseid tunnistama pidanud Bayern oli siiski täna Hannoverist selgelt üle. Joshua Kimmich, David Alaba, Serge Gnabry ning Robert Lewandowski tabamused tõid Bayernile kindla 4:0 võidu.

Pärast 15. vooru on Dortmund liigat juhtimas 39 punktiga. Liigas Teisel kohal on hetkel Borussia Mönchengladbach, kellel on võrdselt Bayerni Münchenile kogutud 30 punkti. Enne jõulupuhkust peetakse Saksamaa kõrgliigas veel kaks mänguvooru.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles