Madridi Real võttis koduliigas võidu, Madridi Atletico pääses ehmatusega

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karim Benzema
Karim Benzema Foto: Rodrigo Jimenez / EPA

Hispaania kõrgliigas võtsid vajalikud võidud tippklubidest nii Madridi Real kui ka Madridi Atletico.

Päeva esimeses kohtumises kohtus Atletico Real Valladolidiga. Atletico alustas mängu hästi ning Nikola Kalinic viis Atletico 26. minutil 1:0 juhtima. Antoine Griezmann suurendas poolaja lõpus Atletico eduseisu.

Teisel poolajal aga Valladolid kosus ning 57. minuti ning 63. minuti väravatest viigistati mänguseis ootamatult 2:2 peale. Siiski suutis kõrgliiga tipus olev Atletico viiki vältida ning 80. minutil lõi Griezmann tähtsa värava ja Atetico võitis kohtumise 3:2.

Madridi Real kohtus liiga eelviimase meeskonna Rayo Vallecanoga. Realil liiga suuri raskusi Vallecano alistamisega ei olnud, kuid kohtumine võideti siiski vaid seisuga 1:0. Reali eest said esimesel poolajal jala valgeks Karim Benzema.

Pärast 16. mänguvooru on liigat juhtimas Barcelona, kellel on üks kohtumine vähem peetud. Atletico on hetkel liigas teisel kohal Barcelonaga võrdselt 31 punktiga ning Real Madrid tõusis hetkeks kolmandaks 29 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles