Amsterdami Ajax võttis koduliigas uskumatu võidu, keskkaitsja Blind lõi kübaratriki (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daley Blind
Daley Blind Foto: C Muller /M.i.S./PIXATHLO/SIPA / C Muller /M.i.S./PIXATHLO/SIPA

Hollandi kõrgliigas saavutas Amsterdami Ajax ülisuure võidu liigas viimasel kohal oleva De Graafschapi vastu.

Kõrgliigas teist kohta hoidev Ajax asus koduväljakul toimunud kohtumist 18. minutil juhtima ning 25. minutiks oli Ajaxi edu juba 2:0. Seejärel 32. minutil lõi oma kohtumise esimese värava Hakim Ziyech ja nii mindi poolajale Ajaxi 3:0 eduseisus.

Teisel poolajal jätkas Ajax sealt kust esimesel poolajal pooleli jäädi. Ziyech viis 62. minutil Ajaxi 4:0 juhtima, kolm minutit hiljem lõi oma esimese värava kaitsja David Blind. 69. minutil vormistas Ziyech oma kübaratriki viies Ajaxi juba 6:0 juhtima.

Seejärel suutis Blind hakkama saada iga kaitsja unistusega - 75. minutil lõi ta Ajaxi seitsmenda ja oma teise värava ning 90. minutil vormistas ta lõppseisuks 8:0 ja ühtlasi sai ta kirja ka kübaratriki.

Vaatamata sellele suurele võidule on Ajax pärast 16. mänguvooru endiselt liigas teisel kohal, liigat juhib PSV Eindhoven. Hävitava kaotuse saanud De Graafschap on 11 punktiga liigas viimane, täpselt nende ees asub Karol Metsa koduklubi NAC Breda 12 punktiga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles