Eesti Suusaliidu uueks peasekretäriks sai Margus Hernits

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hernits
Margus Hernits Foto: A.Peegel

Tänasel, enne erakorralist üldkogu peetud Eesti Suusaliidu juhatuse koosolekul, kinnitati uueks peasekretäriks Margus Hernits.

Endine iluuisutaja Hernits on osalenud kolmedel olümpiamängudel. Alates 2009. aastast on ta töötanud projektipõhiselt spordivõistluste organiseerimisel.

2010. aastal Tallinnas toimunud iluuisutamise Euroopa meistrivõisluste peakorraldajana tõestas Hernits ennast suurepärase organisaatori ning meeskonna juhina. Hernits on Eesti Uisuliidu juhatuse liige alates 2005. aastast.

ESL-i president Sandor Liive: «Margus Hernitsa puhul sai valikul otsustavaks tema isiklik kogemus tippsportlasena, edukas töö spordiga seotud ettevõtluses ja rahvusvaheliste suurvõistluste korraldamisel. ESL-i juhatusel on väga hea meel, et Margus Hernits soovis oma kogemusi suusaalade arendamisel rakendada. »

Margus Hernits alustab tööd Eesti Suusaliidu peasekretärina esmaspäevast, 28. novembrist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles