Inglismaa tippklubid jahivad Barcelona poolkaitsjat

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Denis Suarez
Denis Suarez Foto: Xavier Bonilla / ZUMAPRESS.com

FC Barcelona on talvisel üleminekuperioodil valmis müüma maha poolkaitsja Denis Suarez'i keda soovivad oma ridades mängimas näha mitmed Inglismaa tippklubid.

24-aastane Suarez pole Barcelona koosseisus omale siiani kohta leidnud. Sel hooajal on poolkaitsja platsile saanud vaid viiel korral. Suarez pole ka ise antud olukorraga rahul ning ei soovi leppida mängudega, mis on enamasti Hispaania karikasarjas nõrgemate vastaste vastu.

Väljaanne Marca vahendab, et Barcelona on nüüd valmis Suarez'i maha müüma juhul, kui tema eest tehakse vääriline pakkumine. Väidetavalt on Barcelonaga juba läbirääkimisi alustanud Inglismaa tippmeeskondadest nii Arsenal kui ka Chelsea'i. Lisaks on mängijast huvitatud ka AC Milan ning Sevilla, aga poolkaitsja ise soovib liikuda Inglismaale.

Antud olukorras võivad parimad võimalused poolkaitsja soetamiseks olla Arsenalil, sest Suarez on varasemalt mänginud Arsenali peatreeneri Unai Emery käe all ajal, kui Emery juhendas Sevillat ning Suarez seal laenul oli.

Väidetavalt soovib Barcelona poolkaitsja eest saada 15 miljonit eurot. Suarez'i leping Barcelonaga kestab veel lausa 18 kuud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles