Southamptoni peatreener vabandas avalikult oma käitumise pärast

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ralph Hasenhuttl
Ralph Hasenhuttl Foto: DAVID KLEIN / REUTERS

Southamptoni peatreener Ralph Hasenhüttl vabandas avalikult Arsenali peatreeneri Unai Emery ees, kuna unustas pärast viimast liigamängu tema kätt suruda.

Southampton alistas Arsenali 3:2 lõpetades sellega ka Arsenali 22 mängu pikkuse kaotuseta seeria. Pärast kohtumist jäi inimestele silma see, et Hasenhüttl ei surunud Emery kätt, vaid tormas kohe peale lõpuvilet väljakule võitu tähistama.

«Ma pidin jooksma oma mängijate juurde, sest nad ootasid mind seal. Hiljem sain Emeryga kokku ning surusin temaga siis kätt, kõik meie vahel on korras, muretsemiseks pole põhjust,» rääkis Hasenhüttl.

«Ma tõesti tahtsin seda tunnet väga tunda, kui ma Inglise kõrgliigas esimest korda treenerina võitjaks tulin. See atmosfäär, mis staadionil pärast kohtumist oli, oli lihtsalt imeline. Tahtsin seda nautida ja tähistada, see oli minu jaoks väga oluline,» seletas Hasenhüttl.

Tänu sellele võidule tõusis Southampton väljalangemistsoonist välja 17. kohale, Arsenal jäi pärast kaotust liigas viiendale kohale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles