Video: trikimees Ken Block avaldas uue ülipöörase video

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ken Block oma uhiuues videos
Ken Block oma uhiuues videos Foto: Kuvatõmmis videost

Aastate jooksul oma autovalitsemise oskustega kuulsaks saanud Ken Block avaldas täna oma läbi aegade suurima videoprojekti.

Ken Block avaldas ligi kümme aastat tagasi esimese video sellest, kuidas ta parkimisplatsid autoga uskumatuna tunduvaid trikke teeb. Videost sai tõeline hitt ning igat järgnevat osa on vaadatud samuti kümneid miljoneid kordi. Block on aastate jooksul sarnaseid videoid nüüdseks valmis vorpinud juba kümme tükki.

Kõige viimases videos, mis on ligi 20 minutit pikk, näitab ameeriklane oskuseid erinevates paikades ning lausa viie erineva masinaga. Muuhulgas on üheks asupaigaks ka Rootsi, kus jäätunud järvel sõidetakse koos autoralli maailmameistri Petter Solbergi poja Oliveriga.

Block ise on öelnud, et kümnes osa Gymkhana seeriast on siiani tema suurim ning raskeim projekt, kuna kogu videot filmiti terve aasta jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles