Tipphetked: poolaja suurelt kaotanud Pistons jõuluimet ei teinud

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Korvpalliliigas NBA sai viimasest 11 mängust juba üheksanda kaotuse Detroit Pistons, kes jäi kogu kohtumist domineerinud Atlanta Hawksile alla 95:98. Juba poolaja kaotas Pistons 17 punktiga.

Enne mängu:

Pühapäeval saab Eesti televaataja teist korda sel hooajal näha oma tõelist palet otsivat Detroit Pistonsit.

Uue peatreeneri Dwayne Casey käe all esinetakse otsekui vanaaegne teatrimask, mil üks näopool naeratab, teine mossitab. Kord heideldakse vastasega gladiaatori kombel, siis aga ei tunne sama võistkonda äragi.

Selge on, et Andre Drummondi ja Blake Griffini eesliiniduo toimib. Sellest üksi aga ei piisa kui napib meeskondlikku rünnakujoonist, kaitsetahet ning tagaliini mängulusti. Reggie Bullock võib ühes oma kuldse käega end kolmesejoone taga halliks oodata, kui tiimi mängus puudub teravus ja pall ei liigu.

Kõiki neid kadunud komponente asub Pistons taga otsima ka Atlanta Hawksi vastu. Mida saabub aga otsima aga Hawks?

Kogemusi, ikka kogemusi. Uue tagaliinidirigendi Trae Youngi juhtimisel on Hawksi ainus ülesanne käesoleval hooajal koguda õppetunde. Play-off-kohale sel hooajal ei pallita. Kui kõik läheb hästi, peaks isegi ebafunktsionaalne Pistons seda Hawksile pühapäeval võimaldama.

Eelvaate autor: Andri Kiige

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles