NHLi põhjakaapeks kukkunud klubi näitas peatreenerile ust

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flyersi peatreener Dave Hakstol sai ametist priiks.
Flyersi peatreener Dave Hakstol sai ametist priiks. Foto: Derik Hamilton / AP / Scanpix

Jäähokiliiga NHL kehvim meeskond Philadelphia Flyers otsustas lõpuks, et vanaviisi jätkata pole mõtet. Nagu sellistel juhtudel ikka, sai esimesena tööst priiks peatreener.

50-aastane Dave Hakstol juhendas meeskonda viimased neli aastat, kuid nüüdseks on langetud idakonverentsi viimasele kohale. Flyersist kehvem punktiskoor on ette näidata vaid läänekonverentsi kahel viimasel ehk Chicago Blackhawksil ja Los Angeles Kingsil.

Viimaseks karikasse kukkunud piisaks oli laupäevane 1:5 allajäämine Vancouver Canucksile. Peatreeneri kohustused võtab esialgu üle Flyersi farmmeeskonna Lehigh Valley Phantomsi juhendaja Scott Gordon. Järgmiseks peatreeneriks pakutakse aga eeskätt Chicago Blackhawksiga 2010., 2013. ja 2015. aastal Stanley Cupi võitnud Joel Quenneville'i. 60-aastane kanadalane vallandati Blackhawksi tüüri juurest novembris.

Flyers on kahekordne Stanley karika võitja, kuid finaalis mängiti viimati 2010. aastal. Pärast seda, kui 2012. aastal jõuti välja konverentsi poolfinaali, on play-off'i pääsetud üle aasta, ent jäädud seal alati pidama avaringi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles