Video: rekordit jahtiv Lindsey Vonn edastas jõuluvanale suure soovi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsey Vonn pole Ingemar Stenmarki rekordist enam kaugel.
Lindsey Vonn pole Ingemar Stenmarki rekordist enam kaugel. Foto: EIBNER/EXPA/Erich_Spiess / imago/Eibner Europa/Scanpix

USA mäesuusataja Lindsey Vonn leidis võimaluse jõuluvana põlvele istuda ning öelda, mida ta kingiks kõige rohkem ihkab. Loomulikult on see seotud sportlike saavutustega.

Nimelt palus Vonn jõuluvanalt kingiks viite MK-sarja etapivõitu. Praegu on tal neid 82, viis esikohta viiksid ta aga mööda legendaarsest rootslasest Ingemar Stenmarkist ning kergitaksid selles arvestuses kõigi aegade edukaimaks mäesuusatajaks.

Esimese jõulukingi on 34-aastane ameeriklanna tegelikult juba enneaegselt kättegi saanud. Viimastel aastatel pidevalt vigastustega hädas olnud Vonn liigub põlvetrauma tõttu praegugi karkudel, ent sai äsja arstidelt loa jaanuaris mäele naasta. Esialgu plaanis Vonn tänavuse hooaja järel karjäärile joone alla tõmmata, kuid vigastus sundis teda plaane muutma. Ameeriklannal jäi tänavu startimata lemmikpaigas Lake Louise'is ning sinna tahab ta uuel hooajal veel korra kindlasti naasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles