Võrkpallikoondis peab EM-valikmänguks valmistumist alustama ilma peatreenerita

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpallimeeskonna peatreener Gheorghe Cretu.
Eesti võrkpallimeeskonna peatreener Gheorghe Cretu. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti rahvusmeeskond asub detsembri lõpus valmistuma viimaseks EM-valikmänguks peatreener Gheorghe Cretu ja Alar Rikbergita, kes liituvad koondisega alles vahetult enne 6. jaanuaril toimuvat kohtumist Lätiga.

Taolise olukorra tingis tõsiasi, et nende uus koduklubi Rzeszowi Asseco Resovia, mis võeti üle nii tabelit kui meeste mentaalset seisundit silmas pidades raskel hetkel, vajab vabadel nädalatel kõvasti kokkumängu harjutamist, vahendab portaal Võrkpall24.ee.

Eesti meeskonna juhendamise võtab seega 27. detsembril enda kätte abitreener Rainer Vassiljev, kes saabub koondise juurde sarnaselt ÜKE-treenerile Mirko Fasinile teisest Poola klubist Lubini Cuprumist, kus olukord pole nii kriitiline nagu Resovias.

Eesti treeneritetiimiga liitub talviseks perioodiks Indrek Verro, kes on töötanud varasemalt Vassiljeviga koos nii Tallinna Selveris kui Šveitsis Schönenwerdis. Omamoodi märgiline on Verro liitumine igal juhul, sest Eesti koondise treeneritenelik oli püsinud muutumatuna 2014. aastast, mil Cretust peatreener sai.

«Indreku kaasamine on antud hetkel kõige valutum lahendus,» selgitab Vassiljev. «Ta tunneb mind hästi ja teab täpselt, mida ma temalt ootan.»

Loe täispikka originaalartiklit Võrkpall24.ee lehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles