Kihlveokontorid ennustavad Unitedi uueks peatreeneriks kogenud prantslast

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laurent Blanc
Laurent Blanc Foto: GONZALO FUENTES/REUTERS

Täna hommikul teatas Manchester United, et nende koostöö peatreener Jose Mourinhoga on lõppenud. Kihlveokontorid on avanud seepeale kiiresti ennustused, kellest võiks saada Unitedi uus peatreener. 

Kõige tõenäolisemaks Unitedi peatreeneriks peetakse Laurent Blanci. Praktiliselt kõik ennustusportaalid on Blancile määranud väikseima koefitsiendi, mis kõigub 1-1,5 vahel. Tema peamiseks konkurendiks peetakse Ole Gunnar Solskjaeri, kelle koefitsiendid on enamjaolt 2-3,5 vahel.

Blanc ise mängis oma eduka karjääri lõpus ka Manchester Unitedis. Aastatel 2001-2003 käis ta Unitedi eest väljakul 48 korda ning sai kirja ka ühe värava. Treenerina on ta varasemalt juhendanud nii Prantsusmaa koondist kui ka Paris Saint-Germaini. Solskjaer mängis Unitedis aastatel 1996–2007 ning lõi meeskonna särgis 91 väravat. Varasemalt on ta juhendanud ka Unitedi reservvõistkonda.

Blanci ning Solskjaeri järel on kihlveokontorite kolmas valik peatreeneri kohale endine Madridi Reali peatreener Zinedine Zidane, kelle tõenäosust peatreeneriks saada hindab näiteks Unibet koefitsiendiga kaheksa. Samas Skybeti arvates on tõenäosus poole suurem, ehk koefitsiendiks on Zidane'ile määratud vaid neli.

Lisaks neile kolmele kandidaadile on kõrgematel kohtadel kandidaatide nimekirjas veel ka Mauricio Pochettino, kes juhendab Tottenhami, Michael Carrick, kes asub hetkel Unitedit ajutiselt juhendama ning ka Antonio Conte ja Ryan Giggs. Nende treenerite koefitsiendid on aga igal pool üle kümne, kuna tõenäosus nende valituks saamise osas on minimaalne. 

koefitsiendid peatreenerite kaupa:

Laurent Blanc

SkyBet – 1,5
BetFair – 1,5
Unibet – 1
Betway – 1,375

Ole Gunnar Solskjaer

SkyBet – 2
Betfair – 6
Unibet – 2
Betway – 4,5

Zinedine Zidane

SkyBet - 4
BetFair - 6
Unibet - 8
Betway - 5

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles