Madridi Reali ründajad võivad klubide MMist vigastustega eemale jääda

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale ja Karim Benzema
Gareth Bale ja Karim Benzema Foto: GABRIEL BOUYS / AFP

Õhus on variant, et Madridi Reali meeskond peab klubide MMil hakkama saama ilma ründajate Gareth Bale'i ja Karim Benzemata.

Madridi Reali esimene kohtumine klubide MMil, mis toimub sel korral Abu Dhabis, leiab aset sel kolmapäeval, kui poolfinaalis kohtutakse Jaapani klubi Kashima Antlersiga. Hetkel on õhus võimalus, et Bale ja Benzema väljakule ei tulegi.

Gareth Bale on olnud viimasel ajal hädas hüppeliigese vigastusega, mille tõttu jäi tal ka vahele nädalavahetusel toimunud liigakohtumine Rayo Vallecano vastu. Samas kohtumises tekkis jalaga probleem ka Benzemalt, kes selle tõttu väljakult lahkus.

Hetkel pole teada, kui suuri probleeme mängijate vigastused põhjustavad, kuid mitmed väljaanded on vihjanud seda, et vähemalt poolfinaalis kumbki meestest väljakule tulla ei pruugi. Finaal leiab aga aset juba sel laupäeval.

Kui Madridi meeskond peaks Kashima Antlersi poolfinaalis võitma, ootab neid finaalis vastas kas River Plate või koduvõistkond Al Ain.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles