Tottenhami peatreener Pochettino on siiski valmis Manchester Unitedit juhendama?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mauricio Pochettino.
Mauricio Pochettino. Foto: Steven Paston / PA Wire/PA Images

Pärast Jose Mourinho vallandamist on taas hakatud Tottenhami peatreenerit Mauricio Pochettinot nägema kui uut Manchester Unitedi peatreenerit. Kui suvel lükkas Pochettino kõik sellised avaldused tagasi, siis nüüd jättis ta otsad õhku.

«Kõigepealt sooviksin soovida kõike kõige paremat Mourinhole. Mul on väga kahju, tean teda hästi ja saan temaga hästi läbi. See pole minu asi, mis seal juhtus. Soovin lihtsalt talle kõike head,» lausus Pochettino alustuseks.

Juba hooaja alguses seostati Pochettinot Manchester Unitediga, kuid siis ei olnud Tottenhami praegune peatreener sellest pakkumisest liigselt huvitatud, kuna tema juhendatav meeskond oli teinud läbi aegade parima hooaja alguse. Nüüd aga andis Pochettino hoopis ümmargusema vastuse.

«Ma ei saa sellist laadi küsimusele mingit moodi vastata. Ma austan väga kõikide inimeste soove ja arvamusi, aga see ei ole minu asi, mis nemad Unitedis mõtlevad või mis seal toimumas on. Hetkel keskendun ikkagi Tottenhamile,» lausus Pochettino.

Siiski on peale Pochettino nimekirjas mitu vägagi nimekat meest, keda Unitedi peatreenerina nähtakse. Nende hulka kuuluvad endised Unitedi mängijad Laurent Blanc ning Ole Gunnar Soelkjaer. Lisaks seostatakse Unitediga ka Zinedine Zidane'i.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles