Margus Hunt tähtede mängule ei pääsenud

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt
Margus Hunt Foto: Bobby Ellis/AFP/Scanpix

Nädal enne Super Bowli, 27 jaanuaril peetakse Floridas Orlandos maha ameerika jalgpalli liiga NFL tähtede mäng ehk Pro Bowl. Kuigi hooaja algul ahhetasid paljud eksperdid Margus Hundi suure arenguhüppe üle, meie vägilane siiski publikuhääletusel valitute sekka ei mahtunud.

Hunt alustas Indianapolis Coltsi eest hooaega vägevalt, aga hiljem on tema statistilised numbrid veidi langenud. See aga ei tähenda, et Hundi mängutase oleks alanenud, vaid vastased valvavad eestlast nüüd hoolsamalt, ja selle tõttu tekib rohkem võimalusi ründajate murdmiseks teistel Coltsi kaitsjatel.

Hundi kuueaastase NFLi-karjääri parimast hooajast tähtede mängule pääsemiseks siiski ei piisanud. Meie mehe kahel mängupositsioonil ehk kaitseliini ääre- ja keskmängijal esindavad AFC konverentsi koondmeeskonda vastavalt J.J. Watt (Houston Texans), Myles Garrett (Cleveland Browns) ja Melvin Ingram (Los Angeles Chargers) ning Geno Atkins (Cincinnati Bengals), Jurrell Casey (Tennessee Titans) ja Cameron Heyward (Pittsburgh Steelers).

Coltsilt teenisid kutse Pro Bowlile kaks mängijat: ründaja Eric Ebron ja blokeerija Quenton Nelson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles