Sõnu valimata rääkinud Hamilton sattus kodulinnas skandaali

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton Foto: HOCH ZWEI/imago/Scanpix

Stevenage on 90 000 elanikuga linn 50 kilomeetrit Londonist põhjas. Või nagu ütleb Lewis Hamilton: slumm.

Viiekordne F1 maailmameister Hamilton sattus Stevenage’i inimestega pahuksisse nädalavahetusel toimunud Suurbritannia parima sportlase valimisel intervjuud andes. «On olnud väga pikk tee. Meie kõigi unistus ühtse perena on olnud teha midagi teistmoodi, slummidest pääseda,» rääkis Hamilton, kes kasvas üles just Stevenage’is. «Noh, me ütleme tegelikult, et need pole just slummid, aga lihtsalt kuskilt kuhugi välja jõuda ja midagi saavutada. Me seame endale kõik kõrged sihid, aga jõudsime nendeni ühiselt.»

Pärast kodukandis lahvatanud pahameeletormi pidi Hamilton sotsiaalmeediasse postitama video, kus selgitas oma mõtteid. «Ma olen üliuhke oma kodukandi üle ja ma loodan, et te teate, et ma esindan seda parimal võimalikul moel, aga keegi pole täiuslik,» sõnas vormelituus.

«Ma teen raudselt tihti vigu, eriti kui olen publiku ees ja otsin õigeid sõnu, kirjeldamaks pikka rännakut oma elus. Valisin valed sõnad,» vabandas Hamilton. Mingil põhjusel otsustas mees aga kümneid tuhandeid kommentaare saanud video peagi eemaldada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles