Laskesuusatäht teatas fännidele rõõmusõnumi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Dahlmeier.
Laura Dahlmeier. Foto: ALEXEY FILIPPOV / Sputnik

Laskesuusatamise MK-sari jätkub juba sellel nädalal, kui Nove Mestos on kavas hooaja kolmas etapp. Tšehhis teeb hooaja avastardi kahekordne olümpiavõitja ja seitsmekordne maailmameister Laura Dahlmeier.

«Järgmine peatus: Nove Mesto,» kirjutas oma Facebooki-lehel Dahlmeier, kes jättis hooaja kaks esimest etappi Sloveenias Pokljukas ja Austrias Hofchfilzenisterviseprobleemide tõttu vahele. «See koht on minu jaoks eriline, sest 2011. aastal juunioride maailmameistrivõistlustel sain seal kaks pronksi ja 2015. aastal võitsin seal karjääri esimese etapi. Ilusad mälestused,» lisas 25-aastane sakslanna.

Kui 2016/17 hooajal saavutas Dahlmeier karjääri ainsa MK-sarja üldvõidu, siis 2017/18 jäi sakslanna Kaisa Mäkäräineni (Soome), Anastassija Kuzmina (Slovakkia) ja Darja Domratševa (Valgevene) järel neljandale kohale.

Dahlmeier teeb 2018/19 hooaja avastardi reedel, kui Nove Mestos on kavas naiste 7,5 km sprindidistants. Päev hiljem peetakse 10 km jälitussõit ja pühapäeval 12,5 km ühisstardist sõit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles