Postimees TV. Ässad läksid karvupidi kokku: Ovetškin kutsus Crosbyt kaklema

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jäähokiliigas NHL võtsid läinud ööl teineteiselt mõõtu Washington Capitals ja Pittsburgh Penguins ehk superstaarid Aleksandr Ovetškin ja Sidney Crosby. 2:1 võiduga jäi peale Penguins, ent enim pakkus kõneainet tähtede omavaheline sõnalahing.

Capitalsil ja Penguinsil pole juba aastaid teineteise vastu kuigi sooje tundeid olnud, mida tõestab ka see, et avakolmandikul koguti kahe peale rohkem karistusminuteid (18) kui pealeviskeid (17). Pärast seda, kui kiire, aga efektse rusikavõitluse olid maha pidanud Tom Wilson ja Jamie Oleksiak - Wilson võitis viiesekundilise nokdauniga esimeses raundis -, läks ütlemiseks Crosby ja Ovetškini vahel.

Esimene soovitas Ovetškinil ise vastasega jõudu proovida, Ovetškin vastas aga: «Miks sa ise minuga kaklema ei tule? Pane suu kinni!» Venelane sai end paar minutit hiljem siiski välja elada, kui proovis rusikaga Penguinsi kaitsja Kris Letangi lõua tugevust ja saadeti karistuspingile.

Viimane sõna jäi siiski Crosbyle, sest tal ja Bryan Rustil õnnestus Penguinsi poolelt litter võrku saata. Stanely Cupi tiitlikaitsja Capitalsi poolel vastas vaid Lars Eller. Ühtlasi sai otsa Capitalsi viiemänguline võiduseeria, samuti lõppes seitsmes järjestikuses mängus värava visanud Ovetškini 14-mänguline punktiseeria, mis märgib siiski tema karjääri rekordit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles