Venna võigas õnnetus jätab olümpiavõitja MK-karusellilt kõrvale

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marc Gisin viidi õnnetuse järel helikopteriga haiglasse.
Marc Gisin viidi õnnetuse järel helikopteriga haiglasse. Foto: ALBERTO PIZZOLI/AFP/Scanpix

Mäesuusataja Michelle Gisin, Pyeongchangi olümpiavõitja Alpi kahevõistluses, ei tule sel nädalavahetusel Prantsusmaal toimuvatel MK-sõitudel starti, sest tahab olla oma haiglavoodis lamava venna kõrval, kirjutab AP.

Möödunud nädalavahetusel Val Gardena nõlvadel toimunud MK-etapil kukkus Marc Gisin nii rängalt, et mees tuli väidetavalt paigutada isegi kunstlikusse koomasse. Lõpuks pääses sportlane paari murtud roide ning täpsustamata vaagna- ja selgroovigastustega. Praegu taastub ta kodumaa Šveitsi haiglas.

Teisipäeval-kolmapäeval pidi täpselt samas paigas võistlema ka õde Michelle, kes hoiab MK-sarja üldarvestuses neljandat kohta. Mõistetavalt tegi ta oma senise hooaja halvimad tulemused: kiirlaskumises 18. ja suurslaalomis 24. koht. Selle peale otsustas naine nädalavahetusel Courchevelis toimuvatest võistlustest loobuda.

«Mu koht on Marci ja mu pere juures,» vahendab Šveitsi suusaliit Gisini sõnu.

Michelle Gisin sõitmas samal rajal, kus ta vend rängalt vigastada sai.
Michelle Gisin sõitmas samal rajal, kus ta vend rängalt vigastada sai. Foto: ALESSANDRO TROVATI/AP/SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles