Paul Pogba Mourinho kohta: ta jamas vale jalgpalluriga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Pogba ja Jose Mourinho
Paul Pogba ja Jose Mourinho Foto: Mike Egerton/EMPICS Sport/Scanpix

Väidetavalt tähistas Manchester Unitedi poolkaitsja Paul Pogba treener Jose Mouriho vallandamist suure rõõmuga ning andis edasi ka enesekindla sõnumi.

Nimelt on ilmunud välja teatud meeskonna sisesed kuulujutud selle kohta, mida Pogbast pärast seda, kui Mouriho vallandati. «Ta jamas vale jalgpalluriga! Ta lootis mind teiste maha teha ja fännid minu vastu keerata, aga nagu näha, sattus ta vale vastase otsa,» lausus Pogba Independenti väitel.

Lisaks sellele postitas Pogba kohe pärast Mourinho vallandamist sotsiaalmeediasse pildi, kus ta seisis unitedi särgis enesekindla näoga ning lisas sinna juurde «Kirjelda seda.» Selle pildi kustutas prantslane aga veidi hiljem ära, kuid sellegi poolest jõudsid inimesed seda näha.

Mitmed endised jalgpallurid ning treenerid leidsid, et Pogba tegutsemine ei olnud kuidagi viisi ilus ning ükski õige sportlane ei tohiks niimoodi treenerisse suhtuda. Üks suureimaid kriitikuid sellel teemal oli endine Inglismaa kaitsja Gary Neville.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles