Veel juunis võistelnud kuuekordne olümpiavõitja sünnitas enneaegse lapse

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allyson Felix
Allyson Felix Foto: LUCY NICHOLSON / REUTERS

Kuuekordne olümpiavõitja Allyson Felix avaldas, et sünnitas oma tütre kaheksa nädalat enneaegselt.

33-aastane sprinter sai emaks eelmisel kuul. Oma rasedusest ta avalikkust ei teatanud ning hoidis selle enda ja oma lähedaste teada.

Felix sünnitas oma tütre Camryni 28. novembril. Enneaegselt sündinud laps viidi intensiivravisse, kus viibib ka praegu. Endise kergejõustikutähe sõnul on suur oht lapse elule möödas ning kõik läheb paremuse poole.

«Olen nii tänulik. Istun iga päev tema kõrval ja vaatan teda võitlemas. Iga päevaga muutub ta üha tugevamaks ja ilusamaks,» ütles Felix ESPNile.

Felix, kellele kuuluvad Londoni olümpiamängude 200 meetri kuldmedal ning viis teatekulda, võistles viimati juunis, kui oli üheksandat nädalat rase. Naise sõnul tundis ta end raseduse ajal hästi ning oli jätkuvalt võimeline võistlusi võitma.

Kui esialgu kartis ameeriklanna emaks saamise puhul oma karjääri pärast, siis nüüd see teda enam ei huvita. «Mind ei huvita, kas saan enam joosta. Tahan lihtsalt, et temaga saaks kõik korda!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles