«Täiuslik mäng» tõi Liverpoolile taas võidu

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mohamed Salah ja Virgil van Dijk.
Mohamed Salah ja Virgil van Dijk. Foto: DARREN STAPLES / Action Images via Reuters

Liverpool alistas eile Inglismaa kõrgliigas Mohamed Salahi ja Virgil Van Dijki väravatest 2:0 Wolves.

18 kohtumisega on Liverpoolil tabelis kirjas nüüd 48 punkti. Mängu vähem pidanud Manchester Cityt edestatakse nelja silmaga, samuti mängu vähem pidanud Tottenham kaotab Liverpoolile aga juba üheksa silmaga

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp nimetas eile tugevas vihmas peetud kohtumist täiuslikuks. «Ma nägin väga häid asju. Esimene värav oli briljantne, see oli lahe. Ja ka teine värav – hästi tehtud! Mängisime perfektse mängu, eriti hilisõhtuse aja kohta, mil on raske mängida korralikku jalgpalli,» ütles Klopp.

Eilne võit tähendas, et Liverpool kindlustas endale jõululaupäevaks tabelis esikoha. Viimasest üheksast tiimist, kes on 24. detsembril tabeli tipus olnud, on hooaja lõpus meistriks kroonitud kaheksa. Ainus meeskond, kes hiljem meistriks ei tulnud, oli aga Liverpool hooajal 2013/14, jäädes lõpuks kahe punktiga alla just Manchester Cityle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles