PSG sai Mbappe väravast võidupunktid, Henry ja Monaco jätkavad mudas

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kylian Mbappe.
Kylian Mbappe. Foto: Francois Mori / AP

Pariisi Saint-Germain sai Prantsusmaa jalgpallimeistrivõistlustel järjekordse võidu, kui alistas koduväljakul Nantes’ meeskonna 1:0.

Mängu ainsa tabamuse eest hoolitses teise poolaja keskpaigas Kylian Mbappe, kelle jaoks oli see juba 13. liigavärav sellel hooajal. Kolmik Kylian Mbappe-Neymar-Edinson Cavani on PSG 50 väravast löönud suisa 34. Kahe viigi kõrvale hooaja 17. võidu saanud 47 punkti kogunud PSG edestab kahe vähem peetud mängu juures lähimat jälitajat Lille’i 13 punktiga. Lyoni Olympique jääb kolmandana maha 15 silmaga.

Thierry Henry juhendatav Monaco sai aga järjekordse kaotuse, kui jäi koduväljakul Guingamp meeskonnale 0:2 alla. Guingampi väravad sündisid teisel poolajal, kui sihile jõudsid Marcus Thuram ja Nolan Roux. Monaco paikneb 20 meeskonna konkurentsis 13 punktiga eelviimasel kohal, Guingamp on 11 silmaga viimasel tabelireal.

Thierry Henry.
Thierry Henry. Foto: ROMAIN LAFABREGUE / AFP

Kõik lõppenud mängudevooru tulemused: Angers – Marseille 1:1, Lille – Toulouse 1:2, Monaco – Guingamp 0:2, Montpellier – Lyon 1:1, PSG – Nantes 1:1, Reims – Caen 2:2, Rennes – Nimes 4:0, Saint-Etienne – Dijon 3:0, Strasbourg – Nice 2:0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles