Video: kohtunikku sõimanud NBA klubi peatreener sai rahatrahvi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenny Atkinson.
Kenny Atkinson. Foto: Brad Penner / USA TODAY Sports

Põhja-Ameerika korvpalliliiga NBA määras Brooklyn Netsi juhendajale Kenny Atkinsonile 25 000 dollari (ligi 22 000 eurot) suuruse rahatrahvi.

Brooklyn Netsi võiduseeria lõppes laupäeval, kui koduväljakul jäädi 106:144 alla Indiana Pacersile. 51-aastane Atkinson polnud 69 sekundit enne lõpusireeni rahul kohtuniku otsusega ning sõimas õigusemõistjat. Brooklyn Netsi abijõud hoidsid Atkinsoni kinni, sest peatreener tahtis väljakule tungida ja seal kohtunikuga arveid klaarida.

«See oli frustratsioon. Pean ennast paremini kontrollima. Ma ei tahtnud stseeni korraldada. Mõnikord pingelistes mängudes keevad emotsioonid üle,» sõnas Atkinson, kes juhendab Brooklyn Netsi kolmandat hooaega. Varem on Atkinson olnud New York Knicksi ja Atlanta Hawksi abitreener.

Brooklyn Nets hoiab 15 võidu ja 19 kaotusega idakonverentsis kümnendat kohta. Viimasel play-off-kohal ehk kaheksandal tabelireal olev Miami Heat on kogunud 15 võitu ja 16 kaotust. Eelmisel hooajal sai Brooklyn Nets idakonverentsis 12. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles