Jõulukingiks äratuskell? Tippklubi määras hilinevale staarile mängukeelu

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Radja Nainggolan peab õppima kella tundma.
Radja Nainggolan peab õppima kella tundma. Foto: MIGUEL MEDINA / AFP / Scanpix

Milano Interi jalgpalliklubi andis teada, et on määranud poolkaitsjale Radja Nainggolanile distsiplinaarpõhjustel mängukeelu.

Belgia koondise endine mängija hilines BBC väitel treeningule ja kuna seda on juhtunud korduvalt, sai klubi juhtkonnal mõõt täis. Lisaks keelule määrati 30-aastasele Nainggolanile märkimisväärne rahatrahv.

Inter peab järgmise kohtumise kolmapäeval Napoliga ja sellest mängust jääb Nainggolan kindlasti eemale. Tegu on tähtsa mänguga, sest teisel kohal olev Napoli edestab kolmandal tabelireal olevat Interit praegu kaheksa puktiga.

30-aastane poolkaitsja liitus Interiga suvel, tulles Romast üle 37 miljoni euro eest. Nainggolan pole oma paha poisi imidžist kunagi saladust teinud, tunnistades näiteks avalikult, et vahel ta joob ja suitsetab. Aasta lõpetab ta iroonilisel kombel samamoodi nagu alustas, sest jaanuaris määras Roma talle võistluskeelu. Põhjuseks oli avalikkuse ette jõudnud uusaastavideo, kus Nainggolan jõi, tegi suitsu ja ropendas.

Suvel teatas Nainggolan, et lõpetab koondisekarjääri, kuna solvus, et peatreener Roberto Martinez ei valinud teda MM-finaalturniirile sõitvasse meeskonda. Belgia koondises jäi tema arvele 30 mängu ja kuus väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles