Nurmagomedovil oli kaklevatele hokimeestele hirmnaljakas soovitus

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Habib Nurmagomedov oma UFC kergekaalu meistrivööga.
Habib Nurmagomedov oma UFC kergekaalu meistrivööga. Foto: VASSILI MAKSIMOV/AFP/SCANPIX

Möödunud nädalavahetusel püstitati jäähokiliiga KHL publikurekord, kui tavaliselt jalgpallimänge võõrustaval Peterburi Gazprom Arenal käis kohaliku SKA ja Moskva CSKA matši vaatamas 67 770 pealtvaatajat. Teiste seas oli publiku seas ka MMA-tuus Habib Nurmagomedov

CSKA võitis matši 4:1, aga Nurmagomedovit ei huvitanud nii väga mäng, kui selle lisaväärtus. Mees postitas sotsiaalmeediasse klipi teise kolmandiku algusest, kui Viktor Tihonov (SKA) ja Pavel Karnauhov kepid ja kindad käest viskasid ja rusikatele kuuma andsid.

Millised olnuks Nurmagomedovi õpetussõnad kähmlejatele? «Põhiliselt ma loodan, et nad ei lähe tribüünidele kaklema,» naeris Dagestanist pärit võitleja vastuseks.

See märkus käib mõistagi Nurmagomedovi enda käitumise kohta, kui ta UFC 229 võitlusõhtul pärast Conor McGregori alistamist MMA-puuritst välja hüppas ja publikus istunud McGregori lähikondlastega kaklema läks. Mees ootab jätkuvalt Nevada sportlaskomisjoni otsust oma karistuse kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles