Inglismaa kõrgliiga ründajale pakutakse Hiinas mängimise eest ulmelist palka

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Crystal Palace'i ründaja Wilfried Zaha võitlemas Inglismaa kõrgliigas Raheem Sterlingu vastu. Kas varsti saab Zahast maailma üks enimteenivaid jalgpallureid?
Crystal Palace'i ründaja Wilfried Zaha võitlemas Inglismaa kõrgliigas Raheem Sterlingu vastu. Kas varsti saab Zahast maailma üks enimteenivaid jalgpallureid? Foto: Martin Rickett / PA Wire/PA Images

Crystal Palace meeskonna ründaja Wilfried Zaha sai Hiina superliiga meeskonnalt imelise pakkumise.

Hetkel Crystal Palace'is üht põhirolli kandev Zaha sai enne jõule Hiinast uskumatult hea pakkumise, kui Hiina Super Liiga meeskond Dalian Yifang avaldas soovi soetada Zaha oma meeskonda.

Nimelt pakub Dalian Yifang Zaha'le nelja aasta pikkust lepingut, mille tulemusena teeniks mees omale 48 miljonit eurot ehk 12 miljonit aastas. Sellega saaks Zahast üks maailma enimteenivaid jalgpallureid.

Lisaks kõigele sellele on ründajale välja käidud ka erinevad boonused, mille abil võiks Zaha lisaks veel 2,5 miljonit aastas teenida. Kusjuures Dalian Yifangi meeskonna peatreeneriks on endine Madridi Reali treener Bernd Schuster, kes võitis Realiga ka 2008. aastal Hispaania kõrgliiga.

Hetkel on aga Inglismaa kõrgliigas 14. kohta hoidev Crystal Palace tegemas kõiki jõupingutusi, et Zaha järgmisel kuul avaneval üleminekuperioodil Hiinasse mängima ei läheks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles