Inglise kõrgliiga: Manchester City sai järjekordse üllatuskaotuse, Liverpool ja Tottenham võitsid kindlalt

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Silva hoiab peast kinni. Manchester City on kaotanud kohtumise Leicesterile.
David Silva hoiab peast kinni. Manchester City on kaotanud kohtumise Leicesterile. Foto: Mike Egerton / EMPICS Sport

Täna, 26. detsembril on Inglismaa jalgpalli kõrgliigas traditsiooniline mängupäev, kui väljakule on tulemas 20-st meeskonnast 18. Päeva avakohtumises tegid Wolves ja Fulham põneva viigi.

Liigatabelit pikalt juhtinud Manchester City pidi ootamatult vastu võtma kaotuse, kui 1:2 jäädi alla Leicesterile. Kuigi City asus kohtumist 14. minutil Bernardo Silva väravast juhtima, viigistas viis minutit hiljem Leicester seisu, kui täpne oli Marc Albrighton. Poolajapausile mindi 1:1 viigiseisult.

Teisel poolajal ei suutnud City loodetud edu saavutada ning mida poolaeg edasi, seda närvilisemaks City mäng läks. Sihile jõudis teist korda aga hoopis Leicester, kui Ricardo Pereira värav Leicesterile 2:1 edu 81. minutil tõi. City meeskonnast teenis kohtumise lõpus veel punase kaardi ka Fabian Delph ja City kaotas kohtumise 1:2.

Samal ajal oli Liverpool kindlalt üle Newcastle'st, kui 4:0 võidumängus said Liverpooli eest väravad kirja Devjan Lovren, Mohamed Salah, Fabinho ning Xherdan Shaqiri. Teise suureskoorilise võidu saavutas Tottenham, kes võitis 5:0 Bournemouthi.

Lisaks Tottenhamile lõi viis väravat ka Everton, kes alistas võõrsil 5:1 Burnley. Manchester United sai uue peatreeneri käe all teise järjestikkuse võidu, kui 3:1 alistati Huddersfield. Unitedi eest lõi kaks väravat Paul Pogba ning ühe Nemanja Matic.

Chelsea pidas maha põneva lahingu Watfordiga. Esimese poolaja lõpus viis Eden Hazard Chelsea 1:0 juhtima, aga Roberto Pereyra viigistas kohe seisu uuesi 1:1 peale. Chelsea kangelaseks tõusis penaltist 2:1 võiduvärava löönud Hazard. 

Arsenal kaotas taas punkte kui Brightoniga tehti 1:1 viik, Crystal Palace ja Cardiff tegid 0:0 viigi, Wolves ning Fulham leppisid samuti 1:1 viiki. 

Inglismaa liigatabeli tipp pärast 19. vooru: 
 

  1. Liverpool 51
  2. Tottenham 45
  3. Manchester City 44
  4. Chelsea 40
  5. Arsenal 38
  6. Manchester United 32
  7. Leicester 28
  8. Everton 27
  9. Watford 27
  10. Wolves 26
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles