Red Bull võib loobuda F1 sarjast Le Mansi kasuks (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Red Bull võib tulevikus F1 sarjast loobuda
Red Bull võib tulevikus F1 sarjast loobuda Foto: XPB / XPB Images/Press Association Images

Red Bull võib järgmiste aastate jooksul vaheta vormel 1 sarjas sõitmise välja hoopis Le Mansi 24 tunni sõitude vastu.

Energiajoogi valmistaja poolt üle võetud Jaaguari vormel 1 meeskond alustas oma tegevust 2005 aastal ning aastatel 2010-2013 võideti järjest neli MM-tiitlit nii tootjate arvestuses kui ka individuaalses arvestuses. Pärast seda pole Red Bulli aga edu saatnud ning nüüd ollakse mõlgutamas mõtteid ka muudes suundades.

Red Bulli meeskonna juhtisik Helmut Marko andis teada, et tuleviku osas on meeskonna plaanid lahtised: «Hetkel on meil leping aastani 2020. Kuniks pole selgunud mootorite nõuded tulevikuks, et hakka meie ega Honda otsuseid vastu võtma.»

«Meil on alati variant lõpetada tegevus täielikult või teha midagi hoopis teistsugust, võib-olla võtta osa mõnest teisest motospordiga seotud sarjast. Le Mans on üks variant, mida teha,» rääkis Marko.

«Me ei soovi oma töötajate hulka vähendada, mis tähendab, et F1 sarjas loobudes leiaksime neile kasutust näiteks Le Mansi sarja juures. Vaatamata sellele, et me pole kunagi Le Mansi 24 tunni sõitudel osalenud, oleme sellest huvitatud,» andis Marko mõista.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles