Mihkel Kirveseta mänginud Pärnu lagunes Läti tippmeeskonna vastu täielikult

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu resultatiivseim oli Rannar Raap (palliga) 16 punktiga.
Pärnu resultatiivseim oli Rannar Raap (palliga) 16 punktiga. Foto: Mailiis Ollino

Eesti-Läti Korvpalliliigas toimus kolmapäeval üks mäng, kui Pärnu Sadam pidi võõrsil Riia VEF-i 96:51 paremust tunnistama.

Võõrustajad alustasid kohtumist võimsalt: esimese kahe minutiga juhiti 10:2 ning veerandaja keskel 19:6. Pärnu sai küll mängu tagasi ning Tormi Niits vähendas kaotusseisu 17:21 peale, aga viie punktiga vastas kiirelt Andris Misters. Teise veerandaja alustuseks tegi VEF 14:0 spurdi ja poolajaks oldi 21 punktiga peal.

Järgmised kümme minutit kulgesid pigem tasavägiselt, ent pärnakad olid raskustes Kristaps Janicenoksi takistamisega, kes realiseeris nii 3+1 ja 2+1 rünnaku. Viimasele neljandikule mindi vastu VEF-i 64:42 eduseisus, aga sellega polnud riialased kaugeltki veel lõpetanud. Viie minutiga tehti 15:2 spurt ja peagi oli vahe 40 punkti. Kokkuvõttes õnnestus külalistel siiski viis silma veel tagasi mängida.

VEF-i poolelt said kõik 11 meest käe valgeks ja lauavõitluses oldi Pärnust koguni 51:25 paremad. Kristaps Janicenoks oli 18 punktiga resultatiivseim, Baden Jaxen ja Arturs Ausejs lisasid võrdselt 13 silma.

Pärnu poolelt viskas Rannar Raap 16 punkti. Saimon Sutt ning Henri Wade-Chatman tõid 9 punkti. Tiimi üks liidritest Mihkel Kirves platsil ei käinud.

OlyBet Eesti-Läti Korvpalliliigas toimub järgmine kohtumine juba neljapäeval, 27. detsembril, kui vastamisi lähevad BC Kalev/Cramo ja Betsafe Jurmala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles