Endine Madridi Reali jalgpallur: mul ei olnud klubis ühegi tõelist sõpra

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jese Rodriguez
Jese Rodriguez Foto: Andres Kudacki / AP

2014. aastani Madridi Realis end tõestanud Jese Rodriguez lausus nüüd, et tal ei olnud Realis mängides ühtegi tõelist sõpra.

Madridis mängides näitas Rodriguez üha rohkem seda, et temast on kujunemas tipptasemel jalgpallur. Pärast 2014. aastal saadud vigastust pole aga Rodriguez oma kohta leidnud ning ka mänguaega on mehel nappinud.

«Pärast Realist lahkumist sain mõnedest asjadest aru. Ma arvasin, et mul on Realis sõbrad, aga tuleb välja, et ma arvasin valesti. Nad ei ole enam minu sõbrad – nad ei vasta minu sõnumitele ning neid ei huvita, kuidas mul läheb,» rääkis Rodriguez AS-ile.

PSG eest üritab Rodriguez naasta väljakule pärast vigastust niipea kui võimalik: «Teen lisaks meeskonnaga treenimisele ka eratrenne. Ka peatreener Tuchel lausus, et olen hea eeskuju kõigile, sest muretsen väga oma tervise pärast ja tahan olla meeskonnale ruttu kasulik,» seletas Rodriguez.

Siiani pole aga Rodriguez oma võimalust liialt palju PSG eest saanud. Kokku on ta väljakul käinud vaid üheksal korral ning hetkel pole teada, kas tuleval üleminekuperioodil mees PSG-st lahkub või mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles