Saare uusrikkad jätsid karika koju

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otsustavatel hetkedel Pärnust targemalt tegutsenud Saaremaa Võrkpalliklubi krooniti teist aastat järjest Eesti karikavõitjaks.
Otsustavatel hetkedel Pärnust targemalt tegutsenud Saaremaa Võrkpalliklubi krooniti teist aastat järjest Eesti karikavõitjaks. Foto: Tairo Lutter

Esimene Aadu Luukase nimeline Eesti võrkpallikarikas jääb Saaremaale. Just nimelt jääb, sest finaal peeti Kuressaares ja saarlased olid karikakaitsjad. Ent otsustav duell Pärnuga oli tõeliselt finaali vääriline.

Saaremaa mullust tulekut Eesti võrkpallikaardile tervitati erinevalt. Kes rõõmustas uue jõu lisandumise üle, kes viskas sekka ka teravamaid noote. Alati sirge ütlemisega Pärnu meeskonna pealik Avo Keel nimetas Saaremaad näiteks «uusrikkaks, kes näinud tõeliselt vaeva, et teistele enam mängijaid ei jaguks».

Samas nimetas Keel Tartut suurtoetaja Bigbankile viidates «liigkasuvõtjateks». Ja lisas: «Meiesugustel lihtsurelikel siin enam midagi hõisata ei ole.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles