Hunt ja Colts tõusid ajaloo kordamise lävele

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt on New York Giantsi mängujuhi Eli Manningu enda haardesse saanud ega kavatsegi lahti lasta. Samamoodi klammerdub terve Coltsi meeskond edasipääsukoha külge.
Margus Hunt on New York Giantsi mängujuhi Eli Manningu enda haardesse saanud ega kavatsegi lahti lasta. Samamoodi klammerdub terve Coltsi meeskond edasipääsukoha külge. Foto: Sam Riche/Zumapress.com/Scanpix

Algul ei saa vedama, pärast ei saa pidama – selle tarkuse näib Margus Hunt olevat Eestist USAsse kaasa võtnud. Tema tööandja Indianapolis Colts alustas Ameerika jalgpalli profiliigas NFL hooaega masendavalt, võites esimesest kuuest mängust vaid ühe. Edasi on nad saanud aga kaheksa võitu üheksast kohtumisest ja kui viimases matšis alistataks Tennessee Titans, saadaks alles kolmanda meeskonnana ajaloos pärast nii niru algust play-off'i ehk 12 parema meeskonna hulka.

See kõik sai selgeks jõululaupäeva eelõhtul, mil Colts alistas esmalt kodus 28:27 New York Giantsi. Juhtohjad haarati seejuures alles päris viimasel rünnakul, kui Andrew Lucki ühelt meetrilt teele saadetud söödu püüdis 55 sekundit enne lõpuvile kõlamist väravaalas kinni Chester Rogers. NFLi ajaloo kõige resultatiivsem mängija, viimast nädalat 45-aastane lööja Adam Vinatieri lisapunktiüritusel ei eksinud ja tõi meeskonnale ülivajaliku võidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles