Itaalia kõrgliiga põnevuskohtumise järel pussitati nelja fänni

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Napoli ja Interi vaheline põnev kohtumine lõppes neljale fännile haiglas
Napoli ja Interi vaheline põnev kohtumine lõppes neljale fännile haiglas Foto: MARCO BERTORELLO / AFP

Eile Itaalia kõrgliigas toimunud Interi ja Napoli vahelise kohtumise järgselt leidis aset võigas vahejuhtub, kus nelja Napoli fänni pussitati.

Interi koduväljakul toimunud kohtumise järgselt oli staadioni vahetusläheduses aset leidnud karm juhtum, kui nelja Napoli meeskonna fänni pussitati. Üks neljast ohvrist, 43-aastane mees, viidi haiglasse raskes seisus, teised kolm pääsesid pussitamisest kergemate vigastustega, vahendab Football Italia.

Aset leidnud pussitamine oli Interi fännide poolt järjekordne kohutav käitumine. Interi toetajad paistsid kogu õhtu jooksul silma ebaviisaka käitumise poolest. Väidetavalt solvasid nad rassistlikult Napoli kaitsjat Kalidou Kouliabaly't.

Kuna Interi meeskond on juba varasemalt saanud hoiatada fännide rassistliku käitumise eest, siis on alust arvata, et järgmise kodumängul Sassuolo vastu peab Inter pidama suure tõenäosusega tühjade tribüünide ees.

Interi ja Napoli vaheline kohtumine lõppes lõpuks Interi 1:0 võiduga. Tulises kohtumises lõi Interi eest võiduvärava Lautaro Martinez esimesel lisaminutil. Napoli lõpetas kohtumise aga lausa üheksakesi, kui punased kaardid teenisid nii Koulibaly kui ka Lorenzo Insigne.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles