Eesti saaliliiga tipus on SK Augur Enemat ja Viimsi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SK Augur Enemat
SK Augur Enemat Foto: Jana Pipar/EJL

Eesti saaliliigas on mängitud üle poole põhiturniiri mängudest. Tabeli tipus olevad meeskonnad on käinud väljakul kaheksa korda, kui seitsme võidu ja ühe kaotusega hõivavad kaks esimest rida Tallinna SK Augur Enemat ja Viimsi FC Smsraha.

Augur Enemat oli alustanud liigat seitsme võiduga, kuid pühade eel lahkuti platsilt esmakordselt platsilt kaotusega, kui jäädi 3:6 alla Tallinna FC Cosmosele. Valitsevale meistrile Cosmosele oli see kuuendaks võiduks kahe kaotuse kõrval, mis tähendab, et Augurist ja Viimsist lahutab neid kõigest kolm punkti.

Tabeli neljas on 12 punktiga Narva United, kes on kogunud nii neli võitu kui ka neli kaotust. Narvast kahe punkti kaugusel on Tartu Ravens Futsal EMÜ SK. Narva SK Ganza on üheksa mänguga teeninud seitse punkti, Sillamäe FC NPM Silmet on saanud kaheksa punktiga tabelisse kuus punkti. Tabeli viimasel ehk kaheksandal real on Tartu Maksimum kolme punktiga (9 mängu).

Sel kalendriaastal peetakse Betsafe saaliliigas veel üks kohtumine, kui laupäeval, 29. detsembril võõrustab Viimsi FC Smsraha Viimsi Kooli Spordikompleksis kell 18.30 Narva Unitedit. Pooled üheksanda vooru kohtumised leiavad aset uue aasta esimesel nädalavahetusel, kui 4. jaanuaril kohtuvad Tartu Maksimum – FC Cosmos ning FC NPM Silmet – SK Augur Enemat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles